Uiteraard wilt u dat uw verhuizing wordt uitgevoerd door een vakbekwame verhuizer met alle juiste certificaten en garanties. “Verhuis mijn Thuis” werkt daarom samen met erkende verhuispartners, die werken met vakbekwame en klantvriendelijke verhuizers en begrijpen dat u als klant centraal staat. Tijdens de verhuizing is er continu iemand van “Verhuis mijn Thuis” aanwezig die erop toeziet dat uw meubels en spullen op de juiste plek terechtkomen. Vooraf bekijken wij samen met u welke spullen mee gaan naar de nieuwe woning en welke spullen weg kunnen naar bijvoorbeeld vrienden of familie. Wij zorgen er ook voor dat de spullen die weg kunnen afgevoerd worden en tevens zorgen wij ervoor dat uw oude woning keurig netjes wordt achtergelaten.
Een zorgeloze verhuizing is echt mogelijk! “Verhuis mijn thuis” begeleidt u tijdens het gehele verhuistraject zodat u ontspannen en zonder zorgen naar uw nieuwe woning kunt.

Inpakken

Wij kunnen ons voorstellen dat u als een berg opziet tegen het inpakken van al uw spullen. Het is niet alleen een zware klus maar het kan ook veel gevoelens bij u losmaken. Wellicht heeft u jaren op dezelfde plek gewoond, u moet dan toch een stuk van uw verleden loslaten. En juist dan is het soms lastig om te bedenken wat u wel of wat u niet mee wilt nemen naar uw nieuwe huis. Wij kijken op afstand naar zaken, luisteren goed naar u en samen met u kunnen we een weloverwogen keuze kunnen maken wat u mee wilt verhuizen.

Ons streven is dat u ’s morgens uw oude woning verlaat en aan het einde van de dag uw nieuwe ingerichte thuis met een fijn, uitgerust gevoel kunt betrekken. U heeft het gevoel dat u weer thuiskomt.

De inboedel die u achterlaat, voeren wij voor u af. Daar heeft u achteraf geen omkijken meer naar.

Inrichten

“Verhuis mijn Thuis” denkt met u mee waar het gaat om uw nieuwe woning. Hoe richt ik mijn huis zo adequaat en sfeervol mogelijk in, welke meubels kan ik meenemen, welke kleurstelling ga ik gebruiken? Maar ook bekijken wij of er aanpassingen nodig zijn om goed uit de voeten te kunnen in uw nieuwe woning. Wij kunnen u helpen om die aanpassingen te verwezenlijken.

Organiseren

Wij weten dat het regelen van een verhuizing veel stress en zorgen met zich mee kan brengen. Bij ons bent u aan het juiste adres, wij nemen u alle gedoe, zorg en alles wat u ook maar kunt bedenken uit handen.
Wij begrijpen als geen ander dat door werk of door afstanden het voor kinderen of mantelzorgers niet altijd makkelijk is om u te komen helpen. Om die reden kunt u ons inschakelen. Wij nemen u al het werk uit handen en zorgen dat uw verhuizing op en top geregeld wordt.

Wij helpen u met in- en uitpakken en het inrichten van uw nieuwe woning. U kunt zelfs met gerust hart op de verhuisdag iets gezelligs gaan doen. Wij zorgen ervoor dat aan het eind van de dag alles weer op de voor u vertrouwde plek in de kasten staat, de foto’s op uw dressoir staan, de televisie aangesloten is en uw lekkere stoel weer op zijn plek staat. U komt gewoon thuis.
Wij zijn het vertrouwde aanspreekpunt die alles voor uw regelt en uitvoert naar uw wensen.

Alles wat met uw verhuizing te maken heeft is bij ons in vertrouwde handen:
*Schoonmaken, stofferen en schilderen (uiteraard voor de verhuisdag)
*Adreswijzigingen aan instanties doorgeven, telefoon omzetten
*Lampen en schilderijen ophangen, televisie en internet aansluiten
*Opleveren van de oude woning
*Inboedel die niet mee verhuist wegbrengen of opslaan.

Wij staan u bij daar wij u dat maar wilt.

Administratie

Een verhuizing betreft niet alleen inpakken en verhuizen, maar het brengt ook veel administratief werk met zich mee. Uiteraard kunnen wij u ook hierbij ondersteunen.
U moet dan denken aan adreswijzigingen, opzeggen van abonnementen, wijziging internet, verzekeringen enz, wij kunnen het allemaal voor u regelen.
Door onze jarenlange ervaring in de zorg kunnen wij u adviseren bij het uitzoeken van medische zorg in uw nieuwe omgeving.

Wat wij ook doen

Bij overlijden van een dierbare is het voor nabestaanden vaak lastig om snel te handelen door emotie en/of afstand. Wij kunnen alle praktische zaken zoals leeghalen en opleveren van een woning voor u als nabestaanden uit handen nemen.