De Verhuisregeling

19 oktober 2020

Samen nemen wij de stap.

U bent 70 jaar of ouder en wilt ook de komende jaren nog graag zelfstandig in een sociale huurwoning blijven wonen. Dan kan het op een gegeven moment fijn zijn om gelijkvloers te wonen. En met sanitair in de woning die het u gemakkelijk maakt zoals een douche in plaats van een bad en een verhoogd toilet. Zodat u ook in de toekomst fijn en zorgeloos kunt wonen. Het is verstandig daar al op tijd over na te denken en misschien zelfs nu al naar een woning te verhuizen die ook later bij u past.

Een andere woning: wij helpen u een handje

Het vinden van een andere woning en een verhuizing is vaak een heel proces. Er moet veel geregeld worden en er komen vaak extra kosten bij kijken. Om u hierbij te helpen, ontwikkelden wij samen met Welzijn HW, gemeente Hoeksche Waard, Stichting Present Hoeksche Waard en Verhuis mijn Thuis de Verhuisregeling.

De Verhuisregeling biedt advies bij het zoeken van een andere woning, praktische ondersteuning bij de verhuizing, zoals extra handjes tijdens de verhuizing en administratieve hulp. Daarnaast blijft uw huidige netto huurprijs behouden, wanneer deze lager ligt dan de huurprijs van de nieuwe woning, en komt u mogelijk in aanmerking voor een tegemoetkoming in de verhuiskosten.

Bron: https://www.hwwonen.nl/

hw-wonen